Tottenham wil Pablo Maia tekenen

Tottenham Hotspur houdt naar verluidt de Braziliaanse middenvelder Pablo Maia in de gaten. Volgens 90min heeft Tottenham zich aangesloten bij de jacht op Pablo Maia, die ook door Fulham en West Ham United wordt gevolgd. De ster van Sao Paulo gaat de laatste negen maanden van zijn contract in bij de Braziliaanse club en een transfer in het volgende venster is waarschijnlijk.
Het rapport beweert echter dat de Hammers de speler voor de rest van het seizoen willen uitlenen en dat São Paulo hem permanent wil verkopen. De Hammers willen hun ploeg in januari versterken na een teleurstellende start van het seizoen, waarin ze slechts 14 van de 45 mogelijke punten hebben gehaald.
Spurs volgen Maia’s ontwikkeling in Brazilië, maar hij lijkt eerder iemand voor de toekomst te zijn dan iemand die halverwege het seizoen onmiddellijk zijn intrede kan doen.
Voorlopig zou Maia een nuttige speler zijn voor de Londense club. Met zijn komst zou Conte zijn eerste keus middenvelders Rodrigo, Bentancur en Pierre-Emile Hojbjerg af en toe kunnen laten rouleren. Iemand als Pablo Maia zou goed zijn voor de diepte van de ploeg en de toekomst van deze Spurs-ploeg kunnen vormgeven. Tottenham zit nog achter andere jonge spelers aan, maar voor januari ligt hun prioriteit bij spelers die het team onmiddellijk verbeteren. Samenwerken met een manager van wereldklasse als Conte zou hem kunnen helpen zich sneller te ontwikkelen en zijn potentieel waar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *