Kim Min Jae ‘gehinderd’ door transfergeruchten

Napoli’s Serie A-spits Kim Min Jae geeft toe dat hij ‘last’ heeft van berichten die hem in verband brengen met een vertrek toen hij werd ondervraagd over de belangstelling van Premier League-giganten Manchester United en Tottenham Hotspur, in een gesprek met het Koreaanse tv-programma You Quiz. De Zuid-Koreaanse international heeft de aandacht getrokken van een aantal Europese giganten met zijn prestaties in de Serie A voor Napoli. In feite is hij een altijd aanwezige figuur in het hart van de Napoli-defensie in de competitie, miste hij slechts één wedstrijd en droeg hij grotendeels bij aan de klim naar de top van de ranglijst.
De speler kwam aan het begin van het seizoen bij Napoli en het ziet er niet naar uit dat hij snel weg wil. Hij heeft zich gevestigd als een belangrijke speler voor Napoli en hij hoopt de Italiaanse reuzen dit jaar naar nationale glorie te leiden. Gli Azzurri zijn tot nu toe een van de beste teams in Europa, met acht punten voorsprong op de Serie A en een plaats bij de laatste 16 van de Champions League.
“Er zijn veel marktverhalen om me heen,” zegt Kim via Calciomercato. “Maar het is pas zes maanden bij Napoli. Ik vermijd interviews en een van de redenen is dat de geruchten over (mijn toekomst) me dwarszitten.”
De prestaties van Kim zijn niet onopgemerkt gebleven. Antonio Conte’s Tottenham zou hem graag willen hebben, terwijl Manchester United een andere potentiële bestemming is. Zowel Manchester United als Tottenham kunnen een kwaliteitsvolle center-back gebruiken en Min-Jae zou een uitstekende keuze zijn. United moet Harry Maguire versterken en Spurs heeft een goede partner nodig voor Cristian Romero.
Aangezien Napoli hoopt Kvaratskhelia en Kim nog minstens één volledig seizoen te kunnen behouden, is de kans groot dat Osimhen komende zomer wordt verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *