Son Heung-min is terug bij Hotspur Way

Son Heung-min is terug bij Hotspur Way nadat hij Zuid-Korea vertegenwoordigde op het WK 2022 in Qatar. De 30-jarige talisman leidde zijn land naar de ronde van 16 in Qatar, voordat Brazilië hen in de weg stond. Hij speelde in alle wedstrijden van Zuid-Korea op het WK een sleutelrol in het succes van de ploeg, ondanks een blessure.
Son liep meerdere breuken rond zijn linkeroog op bij een botsing met een tegenstander tijdens een UEFA Champions League-wedstrijd op 1 november en werd drie dagen later geopereerd. Son speelde in de eerste wedstrijd van Zuid-Korea in Groep H tegen Uruguay op 24 november met een zwart, carbon beschermend masker op.
De Zuid-Koreaanse ster Son keert naar verwachting dinsdag terug op de training van Tottenham en zal een gezichtsmasker blijven dragen ter bescherming van de blessure die hij tegen Marseille opliep. De vleugelspeler zei vorige week: “Ik denk dat ik zo snel mogelijk moet terugkeren en zal moeten spelen met mijn masker op.”
Spurs hoopt dat Son fit is tegen Brentford en geen last heeft van aanhoudende gevolgen van zijn blessure, maar het valt nog te bezien hoe lang het duurt voordat hij volledig fit is.
Hotspur Way heeft ook een flinke laag sneeuw gehad, en het personeel doet zijn best om de sneeuw naar de zijkant van het veld te verplaatsen, zodat Conte en zijn team op het trainingsveld aan de slag kunnen.
Vorig seizoen scoorde Son een recordaantal van 23 doelpunten en deelde de Gouden Laars met Mohamed Salah van Liverpool. Son is de eerste Aziatische speler die deze prijs wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *