Kulusevski is klaar om te spelen tegen Arsenal

Antonio Conte heeft de fans van Tottenham een hart onder de riem gestoken voor de North London Derby van zondag. Spurs ontvangen Arsenal, dat 11 punten voor staat in de competitie en een wedstrijd achter de hand heeft.
Tottenham Hotspur hoofdtrainer Antonio Conte heeft Football.London verteld dat Dejan Kulusevski klaar is om te spelen tegen Mikel Arteta’s Arsenal in de Noord-Londense derby dit weekend. De spits miste de laatste drie wedstrijden van Spurs met spierproblemen, maar keerde deze week terug op de training. De Zweedse spits Dejan Kulusevski is een belangrijke speler sinds zijn komst van Juventus in januari vorig jaar.
Rodrigo Bentancur en Richarlison lopen echter verder achter in hun herstel van blessures, aldus hoofdtrainer Antonio Conte. Wat Conte heeft gezegd: “Het nieuws is zeker dat de situatie gaat verbeteren, vooral voor Deki, voor Kulusevski. Hij heeft de afgelopen dagen met ons getraind. Ik denk dat hij klaar is om te spelen.”
Kulusevski, die begin deze week weer op het gras werkte op Hotspur Way, heeft sinds tweede kerstdag niet meer gespeeld vanwege een klein spierprobleem, terwijl Bentancur (adductorspier) en Richarlison (hamstring) sinds het WK aan de kant staan.
Idealiter zou Conte willen starten met Kulusevski. Maar de 22-jarige is misschien niet fit genoeg om te starten en in dat geval krijgt Gil waarschijnlijk nog een kans om indruk te maken in zo’n belangrijke wedstrijd.
Arsenal is een betere ploeg en is in betere vorm, dus de beschikbaarheid van Kulusevski voor Tottenham zal de kansen van Conte’s ploeg vergroten om de drie punten te pakken in de Noord-Londense derby. Het wordt een fascinerend treffen.
Manchester United heeft laten zien dat Arsenal niet onverslaanbaar is. Laten we hopen dat Tottenham zich kan laten inspireren en de ploeg van Mikel Arteta kan verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *