Hotspur blijft geïnteresseerd in komst Nicolo Zaniolo

Tottenham Hotspur blijft geïnteresseerd in een deal om Nicolo Zaniolo in januari naar de Premier League te halen. Zaniolo’s situatie in het Stadio Olimpico wordt steeds meer gespannen nadat hij tijdens de 1-0 Coppa Italia overwinning op Genoa openlijk werd uitgejouwd door een deel van de fans. Recente prestaties en zijn algemene houding hebben de hiërarchie van de club geïrriteerd en nu zijn contract in juni 2024 afloopt, zit er geen schot in de onderhandelingen over een nieuwe deal.
“Ik doe het goed bij Roma, maar laten we nu aan het spel denken”, vertelde Zaniolo aan Sportmediaset. “Mijn zaakwaarnemer zal met de club praten, ik denk niet aan deze dingen.” Uit 13 Serie A optredens deze termijn, waaronder 12 starts, heeft Zaniolo slechts één doelpunt gemaakt met nul assists, na een seizoen 2021-22 waar hij slechts twee doelpunten bijdroeg in 28 competitiewedstrijden. Antonio Conte en Fabio Paratici houden de speler al een tijdje in de gaten en ze zouden aan het eind van het seizoen kunnen kijken of ze nog wat handigheid kunnen toevoegen in het midden van het park.
Conte wil in januari graag een aanvallende middenvelder toevoegen aan zijn huidige opties op het middenveld. Het valt nog te bezien wat er uit de gesprekken tussen Zaniolo’s zaakwaarnemer en Roma zal komen, maar waarschijnlijk zal de situatie nauwlettend in de gaten worden gehouden door potentiële kandidaten als Tottenham en Arsenal. Volgens het rapport zijn de meest recente onderhandelingen tussen Roma en de zaakwaarnemers van Zaniolo zonder resultaat gebleven, en aangezien hij nog 18 maanden onder contract staat, zal zijn transferwaarde waarschijnlijk niet hoger worden dan nu het geval is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *