Heung-Min Son beleeft de slechtste vorm uit zijn Spurs-carrière

Te midden van de slechte vorm van de Zuid-Koreaan en nieuwe potentiële transferlinks, moet men zich afvragen hoeveel geduld Spurs zal hebben met Sonny. Tottenham heeft een mondeling bod uitgebracht op Brighton spits Leandro Trossard, volgens berichten van Football Insider. Er zou contact zijn geweest tussen de twee Premier League-partijen, omdat de Belg het einde van zijn huidige contract aan de zuidkust nadert.
Na vier nederlagen in zeven wedstrijden ligt iedereen bij Tottenham onder vuur. Maar niemand typeert de problemen van het team meer dan de regerend winnaar van de gouden laars van de Premier League. Heung-Min Son beleeft de slechtste vorm in zijn carrière bij Spurs.
Son Heung-min heeft toegegeven dat hij tijdens een wedstrijd soms moeite heeft om de bal te zien door het gezichtsmasker dat hij momenteel draagt. De 30-jarige speler liep begin november een breuk rond zijn linkeroog op tijdens de 2-1 Champions League-zege op Marseille en moest een paar dagen later worden geopereerd om de breuk te stabiliseren.
Volgens Sofascore voltooide de Zuid-Koreaan geen van zijn drie dribbels, naast slechts vijf van de 13 succesvolle voorzetten. Zijn verspilling kwam tot uiting in het feit dat hij 20 keer balverlies leed – de op één na hoogste van alle Spurs-spelers.
Ondanks blessures van sleutelfiguren als Dejan Kulusevski en Richarlison (de laatste tijd nog meer), is de doelpuntenproductie van Harry Kane spectaculair en heeft het overwegend startende middenveldduo Pierre-Emile Højbjerg en Rodrigo Bentancur ook doelpunten gemaakt. Son wordt regelmatig gevraagd naar Kane vanwege hun briljante partnerschap op het veld en grapte dat het niet zijn favoriete gespreksonderwerp is nadat hij in het verleden zoveel over hem heeft gesproken.
Rahman Osman van London World gaf de spelersbeoordelingen van de FA Cup clash en uitte zijn ontzetting in zijn beoordeling van de Zuid-Koreaan, door hem een 5/10 te geven. “De wedstrijd tegen Arsenal is nog ver weg. We hebben natuurlijk een heel belangrijke wedstrijd tegen Portsmouth, daar wil ik me op concentreren”, verklaarde de nummer 7 van Tottenham.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *